Vedligholdelseskonto

Få en vedligeholdelskonto hos os som vil følge dig overalt. Du beholder det opsparede uanset hvor du flytter hen eller hvad du flytter ind i.

Med vores vedligeholdelseskonto vil du kunne flytte og stadig beholde din opsparede vedligeholelseskonto i din nye bolig uden at det vil koste dig ekstra. Du vil selv kunne bestemme beløbet der skal indsættes på kontoen og du bestemmer selv hvornår du vil gøre brug af den. Vedligeholdelskontoen har ingen binding og kan opsiges fra dag til dag.

Hvad kan en vedligeholdelseskonto bruges til?

​En vedligeholdelskonto kan bruges til at udbedre alt inden for Maler – Tømrer – Murer – EL – VVS – Isolering, indvendigt som udvendigt på din bolig når som helst du har lyst til at gøre brug af den. Bor du fx. i hus eller andet ejet bolig er der ikke automatisk tilknyttet nogen vedligeholdelseskonto – og det kan vi nu tilbyde dig som kunde hos os.

Vil du høre mere eller bestille en vedligeholdelseskonto hos os, så tøv ikke med at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er beløbsgrænsen?

Du kan som udgangspunkt indbetale lige det beløb du har lyst til på din vedligeholdelskonto.

Dog minimum 100 kr inkl. Moms pr. Måned

Hvor må man gøre brug af sin vedligeholdel-seskonto?

Du må gøre brug af din vedligeholdelseskonto lige hvor du vil og når du vil.

Den er ikke knyttet til en bestemt adresse , men kun til den bestemte person. Man vil sagtens kunne gøre brug af den f.eks som en gave til en anden person.

Hvor tit bliver man opkrævet?

Opkrævning vil blive hver d. 1 i måneden, hvor der vil blive tilsendt en faktura sammen med en kontooversigt over hvor meget der er på din vedligeholdel-seskonto.

​Man kan godt få lov til at få opkrævning midt på måneden hvis man er skævt lønnet.