Skimmel

Vi tilbyder alt inden for sanering af skimmelsvamp

Har du mistanke om skimmelsvamp? Så sørg for at få det tjekket hurtigst muligt. Hos Villao Byg Skadeservice benytter vi effektivt og nøjagtigt testudstyr, så vi kan lokalisere og efterfølgende fjerne skimmelsvamp i din ejendom eller bolig. Vi følger en fast handlingsplan, som virker. Den tilpasses blot, så vi tager højde for din specifikke situation.

Få et sundt indeklima

Skimmelsvamp er decideret sundhedsskadeligt, og du bør derfor reagere, hvis du er i tvivl om du har skimmelsvamp. Når du kontakter os, tager vi en uforpligtende snak om dit behov for hjælp med skimmelsanering. Sammen lægger vi en plan for det fremadrettede forløb, så vi kan komme i gang hurtigst muligt. Når skimmelsvampen er fjernet, vil du opleve et langt bedre indeklima end tidligere. Du vil ligeledes opleve at symptomerne langsomt forsvinder, da din krop ikke længere udsættes for skimmelsporer.

Et typisk forløb for fjernelse af skimmelsvamp kan se således ud:

  • Test for skimmelsvamp.
  • Lokalisering af kilden til skimmelsvampen.
  • Indkapsling af det berørte område.
  • Nedrivning eller grundig rengøring af det ramte område.
  • Afsluttende test for skimmel efter fjernelse og rengøring.
  • Slutrengøring efter vores personale har været på adressen.

I nogle tilfælde kan genhusning være nødvendigt. Her tilbyder vi at arrangere genhusningen, samt at stå for opbevaring af alt indbo.

Skimmelsanering uanset lokation

Vi har et stærkt hold, som har erfaring med fjernelse og sanering af skimmelsvamp. Når vi hjælper med opgaver, kan du derfor være sikker på, at vi foretager de helt rigtige valg. Der kan være skimmel i vægge, lofter og tagkonstruktioner m.fl. I mange tilfælde kan flere områder være berørt. Vi nedriver og behandler kun, hvad der er nødvendigt, men er grundige, så problemet ikke vender tilbage.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 29 70 05 46 når du ønsker at gøre noget ved problemet med skimmelsvamp. Du er også velkommen til at sende din forespørgsel på mail til info@villaobyg.dk

Vi indleder en dialog helt gratis og uforpligtende, hvorefter vi kan give dig et tilbud og påbegynde arbejdet. Vi står klar og kan hurtigt påbegynde opgaven, samt har mulighed for at opbevare dit indbo, hvis dette er nødvendigt for at kunne lokalisere og behandle for skimmelsvamp.