Dødsbo

Tømning af dødsbo

Har du behov for at få tømt et dødsbo, så boligen kan blive klar til salg og nye beboere? Vores personale varetager gerne alt fra oprydning, fjernelse af faste tæpper, nedtagning af lamper, rengøring, opbevaring af inventar og alt derimellem. Vi har med at tømme adskillige dødsbo, og har derfor set og prøvet det meste. Når vi hjælper til, viser vi respekt for alt værdifuldt inventar.

Hos Villao Byg Skadeservice sidder vi klar døgnet rundt, og rykker hurtigt ud når du har behov for det. Vores firmabiler er altid klar til at køre ud, hvorefter vores erfarne projektleder danner sig et overblik over, hvad der skal gøres for at få tømt dødsboet for ejendele som møbler, lamper og andet inventar.

Oversigt over håndtering af indbo

Vores erfarne personale håndterer alt inventar professionelt og med respekt.

Vi tilbyder bl.a. følgende ved tømning af dødsbo:

 • Opbevaring af indbo.
  • Vi sørger for at opbevare alle møbler og andet indbo, eller at køre det uønskede indbo til nærmeste genbrugsstation.
  • Indbo bliver afrenset og lugtsaneres, således at det igen er brugbart, hvis det ikke skal smides ud.
 • Tekstil- og møbelrens.
  • Vi renser møbler og tæpper for snavs og lugt.
  • Alt kan ligeledes tjekkes for fugtskader og skimmelsvamp.
 • Bortskaffelse af affald og skrot.
  • Alt inventar, som ikke vil gemmes, bortskaffes til genbrugsstation og sorteres korrekt og miljøvenligt.

Opbevaring af indbo

Vi sørger for at alt indbo, som skal opbevares, bliver opbevaret på eget lager. Vores kompetente personale tager sig af selve flytningen af alt dit indbo, og håndterer dine ejendele med stor forsigtighed. Alt indbo forbliver dermed intakt og opbevares korrekt og sikkert. Så slipper du selv for at skulle leje lagerrum eller fylde kælder og loft.

Lad os klare sagerne

Vi sørger for at hele processen bliver gnidningsfri, så du kan fokusere på dét, der er vigtigt for dig, din familie og øvrige pårørende. Vores erfarne projektleder bliver din faste kontaktperson, som du altid kan tage kontakt til undervejs i hele processen.
Ring til os døgnet rundt på 29 70 05 46 eller send os en e-mail på info@villaobyg.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine behov ved tømning af dødsbo.